Mostert Pijpleidingen B.V. Geulweg 3
3356 LB Papendrecht
T: 078 615 16 11
F: 078 615 39 94

 

Geavanceerde lasapparatuur en draaitafels voor laswerk tot 1200 kg staan onze lassers ter beschikking. Hierdoor zijn we in staat om voor alle voorkomende maten leidingwerk nauwkeurig laswerk te kunnen leveren.

Een universele buizensnijmachine zorgt voor perfect passende pijpdelen. Hierop maken wij rechte, excentrische, concentrische en schuine profielsneden die altijd nauwkeurig passen. Wij beschikken over vier buigbanken voor perfect buigwerk en om de concurrentie voor te blijven hebben we een T-drill E400 flensmachine in onze werkplaats. Met deze unieke machine maken we flenskragen aan pijpen van staal, roestvaststaal en cunifer.

Dit alles geeft ons het grote voordeel dat alle pijpdelen die we maken zoveel mogelijk uit één stuk te vervaardigen zijn, zonder onnodige laswerk en dus blijvend minder risico op lekkages.

Uiteraard worden daar waar nodig de leidingen thermisch verzinkt of gebeitst en gepassiveerd.

Om onze leidende positie te behouden hebben we een aparte non-ferro afdeling voor het maken en installeren van aluminium pijpleidingen speciaal voor snelle en lichte vaartuigen. Deze afdeling is ook verantwoordelijk voor het fabriceren van pijpleidingen van roestvaststaal, koper, cunifer etc. zodat we ook op dit gebied snel en vakkundig aan uw behoeften kunnen voldoen.